Protaras szállás

Protaras szállás

Protaras minden évszakban jó választás pihentető tengerparti nyaralásra. Szállások széles választékát kínálja, így nem könnyű dönteni, hogy hol érdemes szállást foglalni. Májustól október végéig a legforgalmasabb, ezért ha a városközpontban, vagy ha a legjobb környékein szeretnénk jó ár-érték arányú szállást találni, akkor nem árt idejében foglalni.

Protaras szállodák

Hol érdemes Protarasban szállást foglalni?

Az éjszakai életéről híres Ayia Napa helyett sokan választják a pár kilométerrel távolabbi Protarast. A város szállásai és strandjai rengeteg kényelmi szolgáltatást és változatos programlehetőséget kínálnak. A főszezon májustól október végéig tart, és szállások széles választéka áll rendelkezésre, így mindenki megtalálja az igényének, pénztárcájának legmegfelelőbbet. Terület szerint a legtöbb lehetőség a városközpontban, valamint a Pernera Beach és a Vrissinia Beach által határolt területen található.

Belváros

Protaras belvárosa egy izgalmas, szezon idején egy rendkívül nyüzsgő környék. Híres az éjszakai életéről, bevásárlónegyedeiről és kiváló éttermeiről. Közel fekszik a népszerű Füge-öböl strandjához. A belvárosban számtalan magánvilla, vagy egyszerűbb és luxus apartman közül, valamint wellness hotelek és gyógyszállodák közül lehet választani.

Pernera Beach és Vrissinia Beach

Pernera és Vrissinia Beach környéke a belvárosnál jóval csendesebb, de szintén vonzó környék. Ideális családosoknak, illetve a klasszikus tengerparti nyaralásra vágyóknak, és a vízi sportok kedvelőinek. A környék szállodái a legfelkapottabbak, és egy kellemes tengerparti sétányon lehet a Protaras központjába sétálni. A vízparti kültéri medencés szállodák, a kizárólag felnőtteket fogadó szállodák, és a teljeskörű szolgáltatást nyújtó családi üdülőhelyek mellett számban jóval kevesebb beach apartman, és luxusvilla is leérhető. A modern és kényelmes apartmanok általában 1-2 hálószobával rendelkeznek, némelyik verhetetlen kilátást nyújt a tengerre és kültéri medencével is rendelkezik.